Babagan Perusahaan

KUNJUNG BENGKEL KAMI LAN PENGUJIAN
Guangzhou TBN Door Control Co., Ltd. duwe spesialisasi ing manufaktur produk kontrol lawang lan wis berkembang dadi pabrik modern kanthi katrampilan R&D sing komprehensif,produksi lan penjualan. Kita dununge ing Guangzhou,Provinsi GD,Cina,sing njupuk mung 50 menit menyang bandara BaiYun.
INGKIR SAIKI